Wandlamp

Alle informatie voor een wandlamp kopen

wandlamp kopen

Home » Wandlamp: kopen en vergelijken

Een wandlamp kopen was nog nooit zo makkelijk: op deze pagina ontdek je een top 5 met de mooiste wandlampen op dit moment. Daarbij zie je ook gelijk van welke merken je het best een wandlamp kopen kunt. Benieuwd welke wandlamp je het beste kunt kiezen? Vergelijk dan diverse wandlamp merken in de overzichtelijke tabel.

De mooiste wandlampen van dit moment

De top 5 wandlampen volgens onze licht-experts!

dutchbone-devi-wandlamp

Dutchbone

Devi

Wandlamp

Lucide-XIO-Wandlamp

Lucide

XIO

Wandlamp

Lucide

Scott

Wandlamp

Dutchboone corridor wandlamp

Dutchbone

Corridor

Wandlamp

House Doctor Wandlamp

House Doctor

Swing messing

Wandlamp

Top merken voor een wandlamp

Van deze merken kun je het best een wandlamp kopen

dutchbone wandlamp kopen

Dutchbone wandlampen

Dutchbone wandlampen staan bekend om de slimme toepassingen. Zo zijn er veel wandlampen die snoerloos zijn: perfect om kabels aan de muur te voorkomen. Voor diverse woonstijlen heeft Dutchbone aparte productlijnen op het gebied van wandlampen.

lucide wandlamp kopen

Lucide wandlampen

Lucide heeft ontzettend veel verschillende wandlampen. Met name de wandlampen met een houten frame vinden wij het meest interessant. De Lucide wandlampen zijn scherp geprijsd: vaak vind je bij diverse woonwinkels als Bol.com mooie aanbiedingen op de wandlampen van Lucide.

house doctor wandlamp kopen

House Doctor wandlampen

House Doctor heeft een breed scala aan woonartikelen in een luxueus jasje. Ook voor wandlampen vind je diverse soorten bij House Doctor, die bijna allemaal voorzien zijn van een gouden of bronzen kleur. Bekijk verschillende wandlampen van House Doctor en word geïnspireerd.

Wandlampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel wandlamp merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een wandlampDutchbone
★★★★
Lucide
★★★★
House Doctor
★★★★★
DesignDe wandlampen van Dutchbone zijn altijd volgens de laatste trends. Met heel veel stijlen vind je ook een wandlamp voor elk interieur!Lucide heeft heel veel verschillende wandlampen in verschillende stijlen. Hierdoor vind je altijd de design wandlamp die past bij jouw interieur.Met het design van de wandlampen van House Doctor kun je weinig kanten op. Het zijn luxueuze wandlampen met bronzen of gouden kleuren, met vaak een witte lampenkap.
ToepassingenDe Dutchbone wandlampen zijn eenvoudig te monteren, waarna je ze vaak af kunt stellen om een specifieke plek te verlichten.De toepassingen van de wandlampen van Lucide zijn eindeloos: bij verschillende modellen kun je richting van de lichtstraal zelf bepalen.Door de lange hengels van de wandlampen kun je de varianten van House Doctor eenvoudig verstellen en het licht richten op specifieke punten.
Prijs/KwaliteitDe prijzen van de Dutchbone wandlampen zijn gemiddeld. De kwaliteit is hoog, waardoor er wel sprake is van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.Lucide heeft kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoewel de prijs van de wandlampen ietsjes hoger ligt dan andere lampenmerken, haal je wel een kwaliteit wandlamp in huis. Tip: kijk bij zaken als Bol.com naar aanbiedingen.De prijzen van de House Doctor wandlampen liggen hoog. Echter haal je hiermee een luxueuze wandlamp in huis van goede kwaliteit.