Hanglamp

Alle informatie voor een hanglamp kopen

hanglamp kopen

Home » Hanglamp: kopen en vergelijken

Een hanglamp kopen is onmisbaar voor binnen. Op deze pagina kun je de mooiste hanglampen ontdekken middels onze hanglampen top 5. Deze is samengesteld door onze licht-experts, die tevens een selectie merken op een rij hebben gezet waar je het best een hanglamp kopen kunt. Benieuwd welke hanglamp het beste bij jou past? Vergelijk dan de merken onderaan de pagina.

De mooiste hanglampen van dit moment

De top 5 hanglampen volgens onze licht-experts!

Lucide-eternal-hanglamp

Lucide

Eternal

Hanglamp

lucide otona hanglamp

Lucide

Otona

Hanglamp

Qazqa HL

Cava 5

Hanglamp

eglo vintage tarbes hanglamp

Eglo Vintage

Tarbes

Hanglamp

beliani hanglamp carson zwart

Beliani Carson

Zwart

Hanglamp

Top merken voor een hanglamp

Van deze merken kun je het best een hanglamp kopen

lucide hanglamp kopen

Lucide hanglampen

Een van de beste merken voor een nieuwe hanglamp kopen is Lucide. Bij menig woonwinkel vind je dit betrouwbare merk terug, met een grote range aan diverse hanglampen. De prijs van de Lucide hanglampen is ontzettend laag, hoewel er sprake is van goede kwaliteit. Daarbij ontdek je voor elke inrichting de juiste soort hanglampen van Lucide.

eglo hanglamp kopen

Eglo hanglampen

EGLO hanglampen zijn in tegenstelling tot veel andere soortgelijke lampen enorm scherp geprijsd. De hanglampen zijn volgens de laatste trends! Liever op zoek naar vintage hanglampen? Ook daar heeft EGLO een speciale lijn voor op de markt gezet. De EGLO hanglampen zijn allemaal energiezuinig, wat natuurlijk een interessant voordeel is bij het kopen van een nieuwe hanglamp.

qazqa hanglamp kopen

Qazqa hanglampen

De hanglampen van QAZQA zijn helemaal van deze tijd. In diverse webshops vind je een uitgebreid aanbod van verschillende hanglampen. Echter hebben de QAZQA vaak een ding gemeen: ze bestaan uit meerdere lampen. Met name de gloeilampen aan individuele draden zijn bekende hanglampen van dit toonaangevende merk.

Hanglampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel hanglamp merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een hanglampLucide
★★★★
Eglo
★★★★
QAZQA
★★★★★
DesignDe hanglampen van Lucide zijn werkelijk prachtig. Met een fijne afwerking vind je hier hanglampen voor verschillende woonstijlen.Eglo hanglampen zijn mooi. Met meerdere modellen kun je prachtige design hanglampen ontdekken van dit merk.QAZQA heeft diverse hanglampen voor verschillende interieurstijlen. De lampen zijn mooi en hebben opvallende looks.
ToepassingenDiverse Lucide hanglampen hebben de mogelijkheid om een dimmer er tussen te plaatsen. Daarbij heeft Lucide hanglampen voor verschillende kamers.Eglo beperkt het aanbod op hanglampen voor in de woonkamer. Deze zijn makkelijk te monteren.De hanglampen van QAZQA zijn voor verschillende kamers toepasbaar. Ook zijn er mogelijkheden voor het dimmen van de hanglampen.
Prijs/KwaliteitBij Lucide staat kwaliteit voorop, en dat is duidelijk merkbaar bij de verschillende hanglampen. Hoewel de kwaliteit hoog is, is de prijs laag. Dit is een perfecte combinatie voor het scoren van een nieuwe hanglamp.De hanglampen van Eglo zijn van uitmuntende kwaliteit. Daarbij hebben ze een prijskaartje die lager is dan je zou verwachten.De prijs van QAZQA hanglampen is niet hoog. De kwaliteit van de lampen is prima, waardoor je geniet van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.