Dimbare LED lamp

Alle informatie voor een dimbare LED lamp kopen

dimbare led lamp kopen

Home » Dimbare led lamp: kopen en vergelijken

Een LED lamp heeft veel voordelen: zo is dit type lamp energiebesparend en zijn er vaak interessant toepassingen mogelijk. Echter is een LED lamp vaak slecht dimbaar. Toch zijn er ook dimbare LED lampen! Voor een dimbare LED lamp kopen ben je hier aan het juiste adres. Je ontdekt namelijk een top 5 met de beste dimbare LED lampen, samengesteld door onze licht-experts. Daarbij vind je ook een lijstje met de beste merken om een dimbare LED lamp te kopen!

De beste dimbare LED lampen van dit moment

De top 5 dimbare LED lampen volgens onze licht-experts!

tronix dimbare led lampen

Tronix

Ø125mm

Dimbare LED lamp

nikkei luxxus dimbare led lampen

Nikkei

Luxxus

Dimbare LED lamp

Smartwares

Smarthome

Dimbare LED lamp

calex power dimbare led lamp

Calex

Power

Dimbare LED lamp

klikaanklikuit dimbare led lampen

KlikAanKlikUit

Draadloos

Dimbare LED lamp

Top merken voor een dimbare LED lamp

Van deze merken kun je het best een dimbare LED lamp kopen

smartwares dimbare led lamp kopen

Smartwares dimbare LED lampen

Steeds vaker zien we artikelen van Smartwares voorbij komen. Ook op het gebied van dimbare LED lampen kun je goed scoren bij Smartwares. Voor een relatief lage prijs koop je van Smartwares wel een goede kwaliteit LED lamp die dimbaar is.

tronix dimbare led lamp kopen

Tronix dimbare LED lampen

Tronix is een wereldwijd bekend merk op het gebied van kwaliteit LED verlichting. Voor het kopen van dimbare LED lampen zit je bij Tronix goed. Veel lampenwinkels en platformen als Bol.com verkopen dan ook dit lampenmerk.

nikkei dimbare led lamp kopen

Nikkei dimbare LED lampen

Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor dimbare LED lampen zit je bij Nikkei goed. Hoewel de prijs een stuk lager is, is er alsnog sprake van goede kwaliteit, zoals je bij producten van Nikkei zou verwachten. Nikkei heeft ook complete ‘starterssets’ voor dimbare LED lampen.

Dimbare LED lampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel dimbare LED lamp merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van dimbare LED lampSmartwares
★★★★
Tronix
★★★★
Nikkei
★★★★★
DesignDimbare LED lampen van Smartewares zijn strak vormgegeven. Je hebt keuze uit diverste opties. Zelfs de bijgeleverde afstandsbediening is mooi!De LED lampen van Tronix met dimbare opties zien er goed uit. De Nikkei led lampen die dimbaar zijn, hebben een opvallend uiterlijk. Ze lijken een rooster te hebben aan de zijkant.
ToepassingenMet de dimbare LED lampen van Smartwares geniet je van een aantal slimme opties. Zo zijn er pakketten beschikbaar met afstandsbediening en kun je kleuren van de LED lampen eenvoudig veranderen.De dimbare LED lampen van Tronix zijn ook nog eens slim. Wijzig met een simpele schuif de kleur die uit de LED lampen komt.Nikkei heeft speciale ‘starterssets’. Hiermee kun je je huis direct voorzien van meerdere dimbare LED lampen die je via je tablet of smartphone kunt bedienen!
Prijs/KwaliteitSmartwares heeft goede kwaliteit lampen. Ook de dimbare LED lampen zijn van perfecte kwaliteit! De prijs van deze lampen is echter een stuk hoger dan andere merken.Tronix hanteert een gemiddelde prijs voor haar LED lampen met dimbare mogelijkheden. Tronix staat wereldwijd bekend om haar kwaliteitsproducten.De prijs van de dimbare LED lampen van Nikkei is erg laag. Echter is er alsnog sprake van een goede kwaliteit. Goede keuze dus!