Slimme lamp

Alle informatie voor een slimme lamp kopen

slimme lamp kopen

Home » Slimme lamp: kopen en vergelijken

Een slimme lamp kopen is steeds normaler! Met een slimme lamp haal je een gadget in huis met diverse snufjes. Zo kun je via je smartphone het licht bedienen en zijn er ook varianten waarbij je de lichtkleur zelf kunt bepalen! Voor het kopen van een slimme lamp kun je op deze pagina allerlei nuttige informatie vinden. Van een mooie slimme lampen top 5 tot een selectie van de beste merken waar je een slimme lamp kopen kunt.

De bekendste slimme lamp is op dit moment: De wake up light, lees onze reviews!

De mooiste slimme lampen van dit moment

De top 5 slimme lampen volgens onze licht-experts!

philips hue slimme lamp

Philips Hue

White & Color

Slimme lamp

philips hue ambiance slimme lamp

Philips Hue

Ambiance

Slimme lamp

trust smart home slimme lamp

Trust

Smart Home

Slimme lamp

smartwares kleurlamp

Smartwares

Kleurlamp

Slimme lamp

Milight

iBox

Slimme lamp

Top merken voor een slimme lamp

Van deze merken kun je het best een slimme lamp kopen

philips hue slimme lamp kopen

Philips Hue slimme lampen

Wij zijn fan van Philips Hue. Op het gebied van slimme verlichting is dit merk met kop en schouders de beste keuze, dit bleek ook uit diverse onderzoeken naar de beste slimme lampen. Ook voor slimme lampen ben je bij Philips Hue aan het juiste adres: je hebt oneindig veel keuze uit diverse lampen met slimme toepassingen.

trust slimme lamp kopen

Trust slimme lampen

Trust kennen we allemaal van computers en laptops. Echter heeft Trust ook interessante slimme lampen! Zo vind je lampen die je van licht kan laten veranderen en kunt koppelen met smart devices.

mi light slimme lamp kopen

Milight slimme lampen

Voor een wat kleiner budget kun je het best kijken bij het assortiment van Milight. Dit Aziatische merk heeft veel slimme lampen voor een onwijs zacht prijsje. Wees niet bang: de lampen van Milight zijn van prima kwaliteit.

Slimme lampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel slimme lamp merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een slimme lampPhilips Hue
★★★★
Trust
★★★★
Milight
★★★★★
DesignDe slimme lampen van Philips Hue zijn prachtig. En dan hebben we het nog geen eens over het licht wat eruit komt…Trust slimme lampen zien eruit als normale lampen. Fijn dat het niet teveel opvalt!De slimme lampen van Milight zien er strak uit en zoals je van een slimme lamp zou verwachten.
ToepassingenMet Philips Hue slimme lampen kun je daadwerkelijk alle kanten op. Op makkelijke manieren kun je optimaal van de slimme verlichting genieten, bijvoorbeeld via je smartphone of tablet.Met Trust slimme lampen geniet je van echt slimme functies. Koppel de lampen met je telefoon en bestuur de lampen op afstand.Milight slimme lampen doen wat je verwacht. Je kunt met diverse varianten genieten van veel slimme functies. Tip: check het “iBox” model van Milight.
Prijs/KwaliteitVoor de beste kwaliteit kun je het best kiezen voor Philips slimme lampen. Echter hangt hier wel een hoger prijskaartje aan dan bij andere merken.Voor een relatief gemiddelde prijs haal je met Trust slimme lampen hoge kwaliteit in huis. De beste keuze als het gaat om prijs/kwaliteitsverhouding.De prijs van Milight slimme lampen is een stuk lager dan alternatieve merken. Echter is de kwaliteit wel een stukje lager dan merken als Philips.