Led spots

Alle informatie voor LED spots kopen

led spots kopen

Home » LED spots: kopen en vergelijken

Voor het kopen van nieuwe LED spots ben je hier aan het juiste adres. Je ontdekt hier een handige top 5 LED spots met de beste soorten op een rij. Deze is samengesteld door onze licht-experts, die tevens een selectie hebben gemaakt van de beste merken waar je LED spots kopen kunt. Lees ook ons artikel: Alles over Led Licht.

De beste LED spots van dit moment

De top 5 LED spots volgens onze licht-experts!

eglo peneto led spotjes

Eglo

Peneto

LED spots

philips pitsburg led spots

Philips

Pittsburg

LED spots

energetic murillo led spot

Energetic

Murillo

LED spots

philips barcelona led spots

Philips

Barcelona

LED spots

miglight wifi spot

Mi-Light

Wifi-spot

LED spots

Top merken voor LED spots

Van deze merken kun je het best een LAMPSOORT kopen

eglo led spots kopen

Eglo LED spots

Op zoek naar LED spots van goede kwaliteit, maar voor een betaalbare prijs? Dan zijn de LED spots van Eglo de juiste keuze! Daarbij zien de LED spots van dit merk er ook nog eens onwijs stijlvol uit.

philips led spots kopen

Philips LED spots

Ga je voor kwaliteit? Dan zijn de LED spots van Philips een geschikte keuze. Hou er wel rekening mee dat de prijzen van spots van dit bekende en innovatieve merk een stuk hoger liggen dan andere merken.

mi light led spots kopen

MERK LED spots

Wanneer je op zoek bent naar LED spots voor een lage prijs, ben je bij Milight aan het juiste adres. Wees niet bang: de LED spots van Milight zijn van een prima kwaliteit! Een goede keuze dus bij een kleiner budget.

LED spots vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel LED spots merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van LED spotsPhilips
★★★★
Eglo
★★★★
Mi-Light
★★★★★
DesignDe LED spots van Philips zien er super strak uit. Met name de varianten die voorzien zijn van een RVS behuizing.Eerlijk is eerlijk: de LED spots van Eglo lijken een beetje op die van Philips. Strak, stijlvol en zeer mooi!De Mi-Light LED spots zien er standaard uit. Deze zijn in veel gevallen ook niet voorzien van een eigen behuizing.
ToepassingenDe Philips LED spots zijn slim. Je kunt deze koppelen met andere producten van Philips om ze bijvoorbeeld vanaf je smartphone te bedienen. Smart!Eglo spots met LED verlichting kun je eenvoudig monteren. Vaak werkt dit met een knijp-systeem en beugeltjes.Met de LED spots van Mi-Light heb je veel slimme mogelijkheden wanneer je het koppelt met andere smart home artikelen in huis.
Prijs/KwaliteitDe prijzen van de LED spots van Philips zijn hoog. Echter haal je hiermee wel de beste kwaliteit in huis.Voor een goede prijs/kwaliteitverhouding raden we je aan om een kijkje te nemen bij de spots van Eglo. De prijs van Mi-light is ontzettend laag dan andere merken. Echter is de kwaliteit wel een stuk lager, maar nog steeds prima! Perfecte keuze bij een kleinere portefeuille.