Bureaulamp

Alle informatie voor een bureaulamp kopen

bureaulamp kopen

Home » Bureaulamp: kopen en vergelijken

Een bureaulamp kopen is onmisbaar als je vaak aan een bureau werkt. Het is beter voor je ogen en geeft daarnaast voldoende zicht op je bureau tijdens de latere uurtjes. Voor het kopen van een bureaulamp ben je op deze pagina op de juiste plek: je ontdekt hier een top 5 bureaulampen van dit moment. Ook hebben onze licht-experts de beste merken voor bureaulampen uitgelicht.

De mooiste bureaulampen van dit moment

De top 5 bureaulampen volgens onze licht-experts!

leitmotiv bureaulamp

Leitmotiv

Metaal – Zwart

Bureaulamp

Lucide

Olly

Bureaulamp

lucide linex bureaulamp

Lucide

Linex

Bureaulamp

lucide banker bureaulamp

Lucide

Banker

Bureaulamp

Ranex

Babet

Bureaulamp

Top merken voor een bureaulamp

Van deze merken kun je het best een bureaulamp kopen

lucide bureaulamp kopen

Lucide bureaulampen

Bij Lucide ontdek heel veel mooie bureaulampen. Deze bureaulampen zijn bijna allemaal geschikt voor diverse kamers. Een opvallend model van Lucide is de Bankierslamp met de groene kap. Wauw!

ranex bureaulamp kopen

Ranex bureaulampen

Als je op zoek bent grappige en leuk vormgegeven bureaulampen kun je het best een kijkje nemen bij het assortiment van Ranex. Zo is de Ranex Babet lamp een geschikte keuze voor een bureaulamp kopen voor in de kinderkamer.

leitmotiv bureaulamp kopen

Leitmotiv bureaulampen

Leitmotiv is een bekend merk op het gebied van verlichting. Ook heeft dit merk diverse interessante bureaulampen in diverse maten en uitvoeringen. Leuk om lekker inspiratie op te doen!

Bureaulampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel bureaulamp merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een bureaulampLucide
★★★★
Ranex
★★★★
Leitmotiv
★★★★★
DesignDe bureaulampen van Lucide zijn allemaal strak vormgegeven. Je hebt keuze uit diverse stijlen.De Ranex bureaulampen zijn opvallend door de witte lampenkappen en de ‘ijzer-look’ lampenpoot.Leitmotiv heeft net als al haar andere producten designvolle varianten van bureaulampen in haar assortiment.
ToepassingenDe Lucide bureaulampen kun je op veel verschillende manieren plaatsen bij diverse stijlen. Bureaulampen van Ranex zijn er ook in knijper model. Deze kun je eenvoudig aan het bureaublad bevestigen.Net als Ranex heeft Leitmotiv diverse modellen die voorzien zijn van een knijper. Handig om ruimte op het bureau te besparen.
Prijs/KwaliteitLucide heeft kwaliteit voorop staan, hoewel de prijs nog steeds gemiddeld is ten opzichte van andere merken. Een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding dus!Als je een keiner budget hebt, kun je het best een kijkje nemen bij Ranex. De prijzen van deze bureaulampen zijn aanzienlijk lager dan andere merken.De prijzen van de Leitmotiv zijn scherp geprijsd, en toch geniet je van goede kwaliteit!