Tuinlamp

Alle informatie voor een tuinlamp kopen

tuinlamp kopen

Home » Tuinlamp: kopen en vergelijken

Een tuinlamp kopen draagt bij aan een veiliger huis. Je ziet namelijk wat er in het donker afspeelt in jouw tuin én je hebt zelf goed zicht als je ’s avond nog de deur uit gaat. Voor een tuinlamp kopen kun je een kijkje nemen bij de top 5: onze licht-experts hebben de vijf mooiste tuinlampen op een rij gezet. Ook ontdek je direct van welke lampenmerken je het best een tuinlamp kopen kunt.

De mooiste tuinlampen van dit moment

De top 5 tuinlampen volgens onze licht-experts!

ranex buitenlamp

Ranex

Smartwares

Buitenlamp

Eglo

Vintage

Buitenlamp

Eglo roestvrijstaal buitenlamp

Eglo

Roestvrijstaal

Buitenlamp

philips hue calla buitenlamp

Philips Hue

Calla

Buitenlamp

Philips

Alpenglow

Buitenlamp

Top merken voor een tuinlamp

Van deze merken kun je het best een tuinlamp kopen

ranex tuinlamp kopen

Ranex tuinlampen

Van het merk Ranex ontdek je diverse tuinlampen. Deze lampen voor buiten hebben een bijzondere look: ze lijken eigenlijk bedoeld voor binnen. Van Ranex ontdek je diverse varianten die interessant zijn om als tuinlamp te kopen.

philips tuinlamp kopen

Philips tuinlampen

Philips is misschien wel het meest toonaangevende merk op het gebied van verlichting, ook voor buiten. Voor een tuinlamp kopen zit je bij Philips goed: momenteel zijn er ook diverse koppelingen met Philips Hue, waardoor je de tuinlamp omtovert tot een slimme buitenlamp.

eglo tuinlamp kopen

Eglo tuinlampen

Ook voor tuinlampen kun je een kijkje nemen bij het ruime assortiment van Eglo. Eglo staat bekend om de verschillende soorten lampen van hoge kwaliteit. Op het gebied van tuinlampen ontdek je tientallen interessante soorten: van buiten wandlampen tot handige solar lampjes die automatisch aan en uit gaan.

Tuinlampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel tuinlamp merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een tuinlampPhilips
★★★★
Eglo
★★★★★
Ranex
★★★★★
DesignOp het gebied van design steelt Philips de show. Met strak vormgegeven tuinlamp (vaak in mat zwarte uitvoering) maak je je tuin helemaal compleet.Eglo heeft diverse tuinlampen in verschillende stijlen. Met name roestvrijstalen buitenlampen in een aluminium behuizing zijn bekendere varianten van EgloBij Ranex ontdek je tuinlampen die eruit zien alsof ze voor binnen zijn. Je moet ervan houden, maar een ding is zeker: het ontbreekt niet aan design.
ToepassingenMet een tuinlamp van Philips kun je steeds vaker ‘slimmer’ omgaan. Denk aan koppelingen met je smartphone of automatische tijdsloten.Eglo tuinlampen kun je vaak automatisch aan en uit zetten. Daarbij merken wij dat Eglo steeds vaker innovatievere tuinlamp soorten op de markt zet.Ranex biedt vaak tuinlampen aan onder de extra toevoeging ‘smartwares’ in de naam. Dit is niet voor niets: er zijn diverse slimme toepassingen mogelijk bij tuinlampen van Ranex.
Prijs/KwaliteitHoewel de prijzen van de Philips buitenlampen meestal het hoogste zijn in vergelijking met concurrenten, haal je hiermee wel de beste kwaliteit in huis (eh…tuin!).Bij Eglo geniet je van goede kwaliteit buitenlampen. Daarbij is de prijs ook nog eens super aantrekkelijk: een goede prijs/kwaliteitsverhouding dus!De tuinlampen van Ranex zijn relatief laag. Toch is er sprake van een prima kwaliteit, waardoor het een interessante keuze is voor degene met een kleiner budget.