De Beste LED strips

Alle informatie voor het kopen van LED strips

led strips kopen

Home » LED strips: kopen en vergelijken

November / December komt er weer aan en je wilt de beste LED strips in huis hebben? Dan kan je het beste de volgende tips volgen:

  • Welke LED Strips je ook koopt lees de reviews heel goed door, er zijn LED Strips op de markt die echt letterlijk de stempel ‘rotzooi’ verdienen en toch bovenaan staan bij een LED-strip selectie van Bol.com
  • Als je denkt dat je voor 20 Euro een goede ledstrip in huis hebt (terwijl Philips LED strips rond de 70 Euro kosten) dan zit je heel erg mis. Je koopt dan LEDstrips die misschien voordat je ze gaat gebruiken al kapot zijn. Stel dat je ze dan direct weer terug moet sturen, hoeveel tijd en moeite je daar dan aan tijd bent? Wij zouden voor kwaliteit gaan.

Wat zijn dan de Beste LED Strips?

Het is vrij simpel, Philips Hue Lightstrips zijn van goede kwaliteit maar prijzig. Als je deze koopt hoef je de ledstrips niet terug te sturen, en heb je er mooie schakelaars en systeempjes bij. Ga je voor de goedkope / populaire LEDstrips met 2 tot 3 sterren bij Bol.com houdt er dan rekening mee dat die 5 sterren ratings die deze LED strips wel eens nep geweest kunnen zijn en wat voor rating je dan nog overhoudt.. De kans dat je iets bruikbaars in huis haalt is gewoonweg heel klein.

Is er dan een alternatief voor de goedkope led strips en de kwalitatieve dure ledstrips?

Eigenlijk niet, het is het één of het ander! Succes met het kiezen =)

De beste LED strips van dit moment

De top 5 LED strips volgens onze licht-experts!

philips hue lichtslang

Philips Hue

White & Color

LED strip

paulmann function ledstrip

Paulmann

YourLED

LED strip

DiamantLED

Warm wit

LED strip

prolight ledstrip

Prolight

Flexibel

LED strip

nedro led strip

NedRo

RGB IP20

LED strip

Top merken voor LED strips

Van deze merken kun je het best LED strips kopen

philips hue led strips kopen

Philips Hue LED strips

Philips Hue is een toonaangevend merk met de slimste lampen van dit moment. Met name op het gebied van LED, waaronder LED strips haal je hiermee de beste soorten in huis.

paulmann led strips kopen

Paulmann LED strips

Steeds vaker zien we LED lampen van Paulmann voorbij komen. Ook voor LED strips ben je bij Paulmann aan het adres. Dit lampenmerk heeft kwaliteit altijd voorop staan!

prolight led strips kopen

Prolight LED strips

Prolight heeft betaalbare LED strips in haar assortiment. Het is slim om bij een lager budget te kiezen voor de LED strips van Prolight. Neem snel een kijkje bij de verschillende soorten varianten.

LED strips vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel LED strips merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van LED stripsPhilips Hue
★★★★
Paulmann
★★★★
Prolight
★★★★★
DesignDe strips van LED lampen van Philips Hue zijn mooi vorm gegeven. Dan hebben we het nog geen eens over het licht wat eruit kan komen!De Paulmann LED strips zien er uit zoals je zou verwachten van LED strips.Bij Prolight heb je vaak meerdere losse strips die je eenvoudig aan elkaar kunt koppelen.
ToepassingenMet de LED strips van Philips Hue kun je heel veel gave dingen doen. Laat het licht knipperen, verstel het licht via je smartphone of laat het automatisch aan gaan!LED strips van Paulmann zijn eenvoudig te installeren. Met een beetje puzellen geniet je ook van diverse slimme mogelijkheden.Prolight LED strips zijn ‘plug and play’. Op zeer makkelijke wijze kun je de strips installeren en monteren. Je kunt met een afstandsbediening de strips bedienen.
Prijs/KwaliteitDe LED strips van Philips Hue zijn van de beste kwaliteit. Wel moet je rekening houden met een hogere prijs dan andere merken.Hoewel de prijs misschien ietsjes hoger is dan bij merken als Prolight, haal je hiermee wel een van de beste soorten LED strips in huis.Prolight heeft betaalbare LED strips, die tevens van prima kwaliteit zijn. Een goede keuze dus!