LED strips

Alle informatie voor LED strips kopen

led strips kopen

Home » LED strips: kopen en vergelijken

Op zoek naar LED strips? Op deze pagina hebben we de top 5 LED strips op een rij gezet. Dit zijn de beste LED strips die je kunt kopen volgens onze licht-experts. Ook vind je hier een selectie van de beste merken LED strips op een rij, die je eenvoudig kunt vergelijken.

Lees ook ons artikel: Alles over Led Licht.

De beste LED strips van dit moment

De top 5 LED strips volgens onze licht-experts!

philips hue lichtslang

Philips Hue

White & Color

LED strip

paulmann function ledstrip

Paulmann

YourLED

LED strip

DiamantLED

Warm wit

LED strip

prolight ledstrip

Prolight

Flexibel

LED strip

nedro led strip

NedRo

RGB IP20

LED strip

Top merken voor LED strips

Van deze merken kun je het best LED strips kopen

philips hue led strips kopen

Philips Hue LED strips

Philips Hue is een toonaangevend merk met de slimste lampen van dit moment. Met name op het gebied van LED, waaronder LED strips haal je hiermee de beste soorten in huis.

paulmann led strips kopen

Paulmann LED strips

Steeds vaker zien we LED lampen van Paulmann voorbij komen. Ook voor LED strips ben je bij Paulmann aan het adres. Dit lampenmerk heeft kwaliteit altijd voorop staan!

prolight led strips kopen

Prolight LED strips

Prolight heeft betaalbare LED strips in haar assortiment. Het is slim om bij een lager budget te kiezen voor de LED strips van Prolight. Neem snel een kijkje bij de verschillende soorten varianten.

LED strips vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel LED strips merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van LED stripsPhilips Hue
★★★★
Paulmann
★★★★
Prolight
★★★★★
DesignDe strips van LED lampen van Philips Hue zijn mooi vorm gegeven. Dan hebben we het nog geen eens over het licht wat eruit kan komen!De Paulmann LED strips zien er uit zoals je zou verwachten van LED strips.Bij Prolight heb je vaak meerdere losse strips die je eenvoudig aan elkaar kunt koppelen.
ToepassingenMet de LED strips van Philips Hue kun je heel veel gave dingen doen. Laat het licht knipperen, verstel het licht via je smartphone of laat het automatisch aan gaan!LED strips van Paulmann zijn eenvoudig te installeren. Met een beetje puzellen geniet je ook van diverse slimme mogelijkheden.Prolight LED strips zijn ‘plug and play’. Op zeer makkelijke wijze kun je de strips installeren en monteren. Je kunt met een afstandsbediening de strips bedienen.
Prijs/KwaliteitDe LED strips van Philips Hue zijn van de beste kwaliteit. Wel moet je rekening houden met een hogere prijs dan andere merken.Hoewel de prijs misschien ietsjes hoger is dan bij merken als Prolight, haal je hiermee wel een van de beste soorten LED strips in huis.Prolight heeft betaalbare LED strips, die tevens van prima kwaliteit zijn. Een goede keuze dus!