LED lamp

Alle informatie voor een LED lamp kopen

led lamp kopen

Home » LED lamp: kopen en vergelijken

Een slimme lamp kopen begint bij Licht.nl! Op deze pagina ontdek je namelijk een top 5 met de beste slimme lampen op dit moment. Daarnaast lichten we de top-merken uit die de meest innovatieve lampen aanbieden. Benieuwd welke het beste bij jou past? Vergelijk dan slimme lampen onderaan de pagina.

Lees ook ons artikel: Alles over Led Licht.

De beste LED lampen van dit moment

De top 5 LED lampen volgens onze licht-experts!

calex filament led lamp

Calex

Filament

LED lamp

Calex LED filament led lamp

Calex

Filament

LED lamp

philips classic led lamp

Philips

Classic

LED lamp

Philips

Warm wit

LED lamp

osram led lamp

Osram

Classic

LED lamp

Top merken voor een LED lamp

Van deze merken kun je het best een LED lamp kopen

calex led lamp kopen

Calex LED lampen

Calex is een bekend Nederlands lampenmerk. Dit merk van eigen bodem heeft prachtige LED lampen in verschillende groottes. Met name het opvallende en zichtbare ‘filament’ is mooi en tegenwoordig een trend!

osram led lamp kopen

Osram LED lampen

Als we het hebben over lichtbronnen komt natuurlijk gelijk Osram om de hoek kijken. Voor kwaliteit LED lampen zit je bij Osram goed, evenals de keuze voor verschillende soorten LED lichtbronnen.

philips led lamp kopen

Philips LED lampen

Philips heeft het grootste assortiment aan verschillende LED lampen. Voor diverse fittingen, lichtsterktes en toepassingen kun je het best een kijkje nemen bij het assortiment van LED lampen van Philips.

LED lampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel LED lamp merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een LED lampCalex
★★★★
Osram
★★★★
Philips
★★★★★
DesignWauw. De LED lampen van Calex zijn prachtig. Opvallend filament is een trend, evenals zwartgeblakerd-look glas.Osram LED lampen zien er uit zoals je van dit type lampen zou verwachten. Opvallend is zijn de gele led-elementen.Bij Philips heb je keuze uit verschillende soorten LED lampen die diverse stijlen.
ToepassingenJe kunt de LED lampen in allerlei soorten lampen doen. Let op: je kunt de LED lampen enkel dimmen met een speciale LED dimmer.Osram LED lampen zijn overal in te draaien. Maak je staande lamp een stuk mooier!Er zijn speciale slimme LED lampen van Philips met verschillende soorten smart functies.
Prijs/KwaliteitDe prijs van Calex is gemiddeld. De kwaliteit van deze lampen is hoog: een prima prijs/kwaliteitverhouding dus!Osram lampen zijn voordelig. Neem een kijkje bij de LED lampen van Osram bij een lager budget.Hoewel de prijs van Philips LED lampen het hoogste is, haal je hiermee wel de beste kwaliteit in huis.