Grondspot

Alle informatie voor een grondspot kopen

grondspot

Home » Grondspot: kopen en vergelijken

Het tuinpad in de tuin op een prachtige wijze verlichten? Dan kun je het best een grondspot kopen. Met een grondspot kun je de grond verlichten: het spotje wordt tussen de klinkers of tegels geplaatst. Voor de juiste grondspot kopen kun je hier genoeg informatie op doen. Je vindt een top 5 grondspots van dit moment en ontdekt welke merken het beste zijn voor een grondspot kopen.

De beste grondspots van dit moment

De top 5 grondspots volgens onze licht-experts!

eglo nema grondspot

Eglo

Nema

Grondspot

ranex smartwares grondspot

Ranex

Smartwares

Grondspot

RGC Trade

LED Solar

Grondspots

ranex smartwares led grondspots

Ranex

Smartwares

Buitenspot

Zoomoi grondspots

Zoomoi

HP 1

Grondspot

Top merken voor een grondspot

Van deze merken kun je het best een grondspot kopen

eglo grondspot kopen

EGLO grondspots

Lampenmerk Eglo heeft ontzettend veel verschillende grondspots in haar assortiment. Van kleine ronde grondspots tot vierkante grotere spots voor in de grond. De grondspots van Eglo hebben een ding gemeen: ze zijn mooi afgewerkt met een roestvrijstalen ring.

ranex grondspot kopen

Ranex grondspots

Ranex heeft diverse grondspots voor in jouw tuin. Dit lampenmerk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, waardoor je kwaliteit grondspots koopt als je ze kiest van Ranex. Er zijn veel webshops die Ranex artikelen verkopen.

zoomoi grondspot kopen

Zoomoi grondspots

Zoomoi is een innovatief lampenmerk wat nog niet bij iedereen bekend is. Echter heeft dit merk mooie grondspots die je makkelijk in de grond kunt bevestigen. Hoewel Zoomoi een eigen webshop heeft, verkoopt het merk ook via derden, waaronder Bol.com.

Grondspots vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel grondspot merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een grondspotEGLO
★★★★
Ranex
★★★★
Zoomoi
★★★★★
DesignDe grondspots van Eglo zien er geweldig mooi uit. Ze zijn allen afgewerkt met een roestvrijstalen schijfje aan de bovenkant van de spots.De Ranex grondspots zien er mooi en strak uit. Je hebt keuze uit verschillende varianten, zodat er voor elke tuin wel een mooie keuze is.Zoomoi grondspots zien eruit zoals je bij een grondspot zou verwachten. Strak en niet opvallend!
ToepassingenDe Eglo grondspots kun je makkelijk in de tuin bevestigen. Ook heb je mogelijkheden om deze met een tussenschakelaar op vaste tijden aan te laten gaan.Ranex grondspots zijn ‘plug and play’. Installeer ze makkelijk en geniet dezelfde dag nog van een mooi verlichte tuin.Zoomoi grondspots kun je makkelijk in de grond stoppen, waarna je ze eenvoudig aansluit.
Prijs/KwaliteitHoewel Eglo spots voor in de grond wat duurder zijn dan de concurrenten, haal je hiermee wel kwaliteit in huis.Door de wat goedkopere prijs, maar goede kwaliteit, geniet je van een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.De grondspots van Zoomoi zijn goedkoop. Hoewel ze niet van de hoogste kwaliteit zijn, zijn ze van prima kwaliteit!