Staande lamp

Alle informatie voor een staande lamp kopen

staande lamp kopen

Home » Staande lamp: kopen en vergelijken

Een staande lamp kopen in de woonkamer kan een aardige zoek-klus zijn. Echter is het met deze tips een stuk makkelijker! Je ontdekt hier namelijk de top 5 mooiste staande lampen op het moment. Daarnaast vind je ook een lijst met de beste merken voor een staande lamp kopen. Neem een kijkje en raak geïnspireerd!

De mooiste staande lampen van dit moment

De top 5 staande lampen volgens onze licht-experts!

eglo vintage vloerlamp

Eglo

Vintage

Vloerlamp

zuiver tripod vloerlamp

Zuiver

Tripod

Vloerlamp

qazqa arc staande lamp

Qazqa

Arc

Vloerlamp

eglo vintage vloerlamp mint

Eglo

Vintage

Vloerlamp

qazqa bliss vloerlamp

Qazqa

Bliss

Vloerlamp

Top merken voor een staande lamp

Van deze merken kun je het best een staande lamp kopen

eglo staande lamp kopen

Eglo staande lampen

Voor het kopen van betaalbare staande lampen ben je bij Eglo op de juiste plek. Je hebt keuze uit een ruim assortiment staande lampen in verschillende stijlen, waaronder vintage de meest voorkomende is bij Eglo.

zuiver staande lamp kopen

Zuiver staande lampen

Staande lampen naar de laatste trends? Deze vind  je bij lampenmerk Zuiver. Voor de meest prachtige staande lamp kopen kun je bij Zuiver lekker inspiratie op doen en de mooiste lampen ontdekken.

qazqa staande lamp kopen

Qazqa staande lampen

Qazqa heeft in korte tijd een grote naamsbekendheid opgebouwd. Bij diverse lampenwinkels ontdek je mooie staande lampen van Qazqa. Het merk heeft betaalbare varianten van zeer goede kwaliteit.

Staande lampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel staande lampen merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een staande lampEglo
★★★★
Zuiver
★★★★
Qazqa
★★★★★
DesignPrachtige staande lampen in verschillende stijlen. Met name de vintage staande lampen vinden wij erg mooi.Voor staande lampen met de laatste trends ben je bij Zuiver op de beste plek.De staande lampen van Qazqa zijn het best te omschrijven als modern.
AanbodEglo heeft heel veel staande lampen. Je kunt dus lekker rondneuzen en modellen ontdekken voor verschillende stijlen.Het aanbod van Zuiver is heel divers. Echter hebben alle staande lampen een ding gemeen: ze zijn allemaal van nu en volgens de laatste trends!Qazqa heeft enorm veel staande lampen. Deze hebben echter bijna allemaal een modern jasje, waardoor ze niet geschikt zijn voor elk interieur.
Prijs/KwaliteitDe lampen in staande variant van Eglo zijn relatief laag geprijsd. Toch geniet je van een goede kwaliteit!Hoewel de lampen van Zuiver ietsjes duurder zijn dan alternatieve merken, haal je hiermee wel mooie lampen in huis.De staande lampen van Qazqa zijn gemiddeld geprijsd voor een scherpe prijs: een goede prijs/kwaliteitsverhouding dus.