Spots

Alle informatie voor spots kopen

spots kopen

Home » Spots: kopen en vergelijken

Spots kopen kan erg handig zijn voor ruimtes waar je licht wilt ‘bundelen’. Met spots kun je namelijk de richting van het licht bepalen! Voor het kopen van de juiste spots kun je het best een kijkje nemen op deze pagina. Onze licht-experts hebben een top 5 spots gemaakt, met de beste varianten op een rij! Ook vind je een greep uit de verschillende spots merken waarvan je ze het beste kunt kopen.

Wilt u spots in een bedrijfshal? Kijk dan ons artikel over LED verlichting in bedrijfshallen.

De beste spots van dit moment

De top 5 spots volgens onze licht-experts!

label51-spots

LABEL51

Cap 2-lichts

Spots

Philips pongee spots

Philips

Pongee

Spots

Philips Hue

Ambiance

Spots

Trio Lighting

Creto 3

Spots

Lucide

Tala

Spots

Top merken voor spots

Van deze merken kun je het best spots kopen

label51 spots kopen

Label51 spots

Op zoek naar trendy spots van deze tijd? Bij Label51 ontdek je diverse verlichtingssoorten, waaronder spots. Deze spots van Label51 zijn daadwerkelijk prachtig. Met een verfijnde afwerking vind je hier gegarandeerd de spots die passen bij jouw inrichting.

philips spots kopen

Philips spots

Een van de meest toonaangevende merken op het gebied van spots is Philips. Niet alleen voor de lichtbron: ook biedt Philips een breed scala aan plafondspots. Bij webwinkels als Bol.com ontdek je tientallen Philips spots in diverse uitvoeringen. Perfect om er een te vinden voor een specifieke woonstijl.

lucide spots kopen

Lucide spots

Lucide spots zijn beschikbaar in ontzettend veel kleuren, afmetingen en soorten. Je kunt bij menig lampenwinkel het merk terugvinden. Niet alleen richt Lucide zich op plafondspots: je vindt er ook hanglampen en wandlampen. Tip: sinds enige tijd verkoopt Lucide ook beton spots. Gaaf!

Spots vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel spots merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van spotsLabel51
★★★★
Philips
★★★★
Lucide
★★★★★
DesignLabel51 heeft prachtige design spots voor verschillende woonstijlen. Wij vinden de spots van Label51 het allermooiste.Philips is natuurlijk enorm bekend om haar verlichtingsbronnen. Echter biedt Philips ook prachtige plafondspots aan.Niet alleen spots heeft Lucide in haar lampenportfolio. Ook op het gebied van spots heeft Lucide prachtige varianten.
ToepassingenDe spots van Label51 zijn eenvoudig te monteren en op te hangen op verschillende manieren. Dit geeft jou verschillende mogelijkheden voor in huis.Philips lampen kun je vaak met elkaar koppelen. Indien je gebruik maakt van slimme lampen van Philips worden de toepassingen helemaal interessant!Lucide heeft diverse spots die je makkelijk kunt ophangen. Qua toepassingen is er weinig mogelijk, maar voor verschillende doeleinden heeft Lucide diverse lampensoorten.
Prijs/KwaliteitDe prijs van Label51 is zeer aantrekkelijk: laag en voordelig. Daarbij is de kwaliteit ook nog eens super goed, wat zorgt voor een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.De prijzen van Philips spots ligt ietwat hoger dan de concurrenten, echter is de kwaliteit wel enorm hoog van de spots. Wanneer je kwaliteit de belangrijkste factor vindt, zijn Philips spots een goede keuze.De spots van Lucide zijn aantrekkelijk geprijsd. De kwaliteit is daarnaast ook prima, waardoor je voor een simpele spot bij Lucide aan het juiste adres bent.