Buiten wandlamp

Alle informatie voor een buiten wandlamp kopen

buiten wandlamp kopen

Home » Buiten wandlamp: kopen en vergelijken

Een buiten wandlamp kopen is niet alleen slim om het sleutelgat te kunnen vinden: ook draagt het direct bij aan een veilig gevoel. Voor het kopen van de juiste buiten wandlamp kun je inspiratie op doen op deze pagina. Je vindt een top 5 buiten wandlampen die is samengesteld door onze licht-experts. Daarbij ontdek je ook van welke lampenmerken je het best een buiten wandlamp kopen kunt.

De mooiste buiten wandlampen van dit moment

De top 5 buiten wandlampen volgens onze licht-experts!

lucide basco buiten wandlamp

Lucide

Basco

Buiten wandlamp

eglo vintage alamonte buiten wandlamp

Eglo

Alamonte

Buiten wandlamp

Eglo

Laterna

Buiten wandlamp

lucide-claire-wandlamp

Lucide

Claire

Buiten wandlamp

konstsmide modena wandspot

Konstsmide

Modena

Buiten wandlamp

Top merken voor een buiten wandlamp

Van deze merken kun je het best een buiten wandlamp kopen

lucide buiten wandlamp kopen

Lucide buiten wandlampen

Wist je dat je van Lucide ook prachtige buiten wandlampen kunt scoren? Hoewel Lucide meestal bekend staat om haar binnenverlichting hebben we ook veel interessante buiten wandlampen ontdekt.

eglo buiten wandlamp kopen

Eglo buiten wandlampen

Eglo is een bekendere speler op het gebied van verlichting in en rondom het huis. Voor een buiten wandlamp kopen kun je ook goed terecht bij dit merk: je vindt er meerdere soorten. Van klassieke buiten wandlampen tot design-volle varianten.

konstsmide buiten wandlamp kopen

Konstsmide buiten wandlampen

Een wat minder bekend merk is Konstsmide. Echter zien we het merk steeds vaker voorbij komen, ook op shops als Bol.com. Je vindt er prachtige wandlampen voor buiten in diverse varianten.

Buiten wandlampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel buiten wandlamp merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van buiten wandlampLucide
★★★★
Eglo
★★★★
Konstsmide
★★★★★
DesignDe buiten wandlampen van Lucide zijn mooi. Je hebt keuze uit diverse design modellen.Misschien wel een van de mooiste soorten vind je bij Eglo. Met name de ‘kast’ wandlampen, waarin een gloeilamp met LED licht goed te zien is trekt onze aandacht.Konstsmide heeft interessante mogelijkheden voor buiten wandlampen. Met name het model “moderna” is er eentje om te overwegen.
ToepassingenLucide wandlampen voor buiten kunnen voorzien zijn van sensoren. Hierdoor springt de lamp automatisch aan.Eglo buiten wandlampen kunnen aangesloten worden op slimme artikelen. Zo kun je de lampen via je smartphone aan of uit zetten.Konstsmide buiten wandlampen kun je eenvoudig installeren. Geniet snel van een wandlamp buiten in de tuin.
Prijs/KwaliteitDe prijs van Lucide buiten wandlampen is gemiddeld in vergelijking met andere merken. Je haalt echter goede kwaliteit in huis.De prijs kwaliteit verhouding van Eglo is perfect. De kwaliteit is hoog, terwijl je helemaal niet heel veel neer hoeft te leggen.Konstsmide bevindt zich in het duurdere segment. Echter geniet je niet alleen van kwaliteit: ook op het gebied van design en uiterlijk zit je goed.