Houten lamp

Alle informatie voor een houten lamp kopen

houten lamp kopen

Home » Houten lamp: kopen en vergelijken

Een Houten lamp kopen is een trend. En dat is niet heel gek: houten lampen zijn helemaal uniek en vaak met de hand gemaakt. Het geeft de woonkamer direct een unieke uitstraling. Voor een houten lamp kopen ben je op deze pagina op de juiste plek. Onze licht-experts hebben een top 5 houten lampen gemaakt met de allermooiste op een rij!

De mooiste houten lampen van dit moment

De top 5 houten lampen volgens onze licht-experts!

lucide bounde houten lamp

Lucide

Bounde

Houten lamp

grundig retro houten lamp

Grundig

Retro

Houten lamp

lucide-pablo-houten-lamp

Lucide

Pablo

Houten lamp

Lucide

Woody

Houten lamp

thomas wood boomstronk houten lamp

Thomas Wood

Boomstronk

Houten lamp

Top merken voor een houten lamp

Van deze merken kun je het best een houten lamp kopen

lucide houten lamp kopen

Lucide houten lampen

Voor prachtige houten lampen kun je goed een kijkje nemen bij het lampenmerk Lucide. Je vindt er heel veel unieke houten lampen, met name in vorm van een hanglamp.

grundig houten lamp kopen

Grundig houten lampen

Op dit moment heeft Grundig een aantal prachtige houten lampen in een ‘retro-jasje’. Met name de combinatie van modern met hout is prachtig bij de lampen van Grundig. Neem snel een kijkje!

thomas wood houten lamp kopen

Thomas Wood houten lampen

Heb je wel eens gehoord van Thomas Wood? Dit merk is helemaal gefocust op meubels en lampen van hout in de meest unieke vormen! Helemaal met de handgemaakt en een voor een uniek.

Houten lampen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel houten lampen merken op verschillende eigenschappen

Kenmerk van een houten lampLucide
★★★★
Grundig
★★★★
Thomas Wood
★★★★★
DesignHet design van de Lucide houten lampen is met name modern.Grundig heeft op dit moment enkel ‘retro’ modellen in de vorm van een houten lamp.Wauw. Het design van de houten lampen van Thomas Wood zijn naar onze mening het allermooiste.
Verschillende soortenBij Lucide vind je vooral houten lampen in de vorm van hanglampen.Grundig heeft momenteel nog niet heel veel houten lampen. De houten lampen die je er vindt, zijn met name tafellampen.Bij Thomas Wood heb je een groot aanbod in verschillende houten lampen. Van mooie hanglampen tot prachtige tafellampjes.
Prijs/KwaliteitLucide zet kwaliteit voorop in haar lampen van hout. Toch scoor je ze voor een relatief goedkope prijs. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding dus!Grundig is qua prijs iets duurder dan alternatieve merken. Echter zijn de lampen van Grundig van zeer goede kwaliteit.De prijs van Thomas Wood is wellicht iets hoger, maar je haalt sowieso unieke houten lampen in huis van goede kwaliteit.